Afbeelding

Aanvragen stempas, kiezerspas of schriftelijke volmacht

U kunt uw aanvraag op de onderstaande manieren regelen met de gemeente.
- Online. U gaat naar www.huizen.nl/verkiezingen. Via de knop op deze pagina vult u het online formulier in. U heeft hiervoor uw DigiD nodig. Als de aanvraag voor beide verkiezingen geldt, dan vult het formulier tweemaal in.
- Persoonlijk in het gemeentehuis. U gaat tijdens openingstijden naar Burgerzaken. U hoeft geen afspraak te maken. Neem uw legitimatiebewijs en (als het mogelijk is) uw stempas mee.

Uiterlijke aanvraagdatum

Voor het aanvragen van een stempas, kiezerspas of schriftelijke volmacht gelden de onderstaande sluitingsdata.

Openingstijden Burgerzaken

- Maandag, dinsdag en donderdag: Van 08.30 uur tot 16.30 uur.
- Woensdag: van 07.30 uur tot 19.30 uur.
- Vrijdag: van 08.30 uur tot 15.30 uur.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente. U belt hiervoor naar het telefoonnummer 14035 en u vraagt naar Burgerzaken. Of u stuurt een e-mail naar
verkiezingen@huizen.nl. Ook kunt u kijken op:
www.huizen.nl/verkiezingen.

Openbare bekendma..

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend


Beschikking ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

De onderstaande personen blijken niet meer te wonen op het adres waar zij volgens de Wet BRP staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maakt bekend dat op grond van artikel 2.21 en 2.22 Wet BRP besloten is tot uitschrijving met als reden: verblijfplaats onbekend of naar een specifiek land. Het betreft de volgende personen:

Naam                        Geboren        Uitschrijving
A. Altayebabi Altuyour        29-01-1977        25-02-2019
N. Boujjou                26-05-1986        27-02-2019
De verblijfplaats is bij deze personen onbekend.

Bezwaarschrift

Binnen zes weken na publicatie kunt u (belanghebbende) op grond van artikel 7.1 van de Algemene Wet bestuursrecht, een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij de gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank (sector bestuursrecht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien spoed, gelet op de betrokken
belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook bezwaar heeft gemaakt. Dit verzoek kunt u indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht (onder vermelding van bodemzaken of voorlopige voorzieningen) Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.