Afbeelding

Finalisten bekend Rookvrij Challenge

Welke plek wilt u graag Rookvrij zien? Met deze vraag konden inwoners uit de regio Gooi en Vechtstreek locaties 'challengen' om Rookvrij te worden. Veel locaties, van speeltuinen tot scholen werden op deze manier uitgedaagd.

De locaties konden de afgelopen weken zoveel mogelijk stemmen verzamelen om kans te maken op de hoofdprijs: een clinic voor 30 personen bij de KNVB. Deze vijf locaties zijn geselecteerd als finalisten, zij maken kans op de hoofdprijs: Vivium Zorggroep Naarderheem (Naarden), voetbalvereniging SDO (Bussum), wijkcentrum de Malbak (Blaricum), speeltuin Het Erfgooierskwartier (Hilversum) en HSV De Zuidvogels (Huizen).

T/m 31 maart kan er nog gestemd worden wie de winnaar is! GGD Gooi en Vechtstreek streeft ernaar dat elk kind dat in Gooi en Vechtstreek wordt geboren Rookvrij kan opgroeien. Met de Rookvrij Challenge kunnen alle inwoners uit de regio hun steentje bijdragen. Meer informatie:
www.rookvrijchallenge.nl.

Openbare bekendmakingen                        

Beschikking ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

De onderstaande persoon blijkt niet meer te wonen op het adres waar zij volgens de Wet BRP staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 2.21 en 2.22 Wet BRP besloten is tot uitschrijving met als reden: verblijfplaats onbekend of naar een specifiek land. Het betreft de volgende persoon:

Naam                        Geboren        Uitschrijving
P.A. de Jesus Afonso        18-10-1972        27-02-2019
De verblijfplaats van deze persoon is onbekend.

Bezwaarschrift

Binnen zes weken na publicatie kunt u (belanghebbende) op grond van artikel 7.1 van de Algemene Wet bestuursrecht, een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank (sector bestuursrecht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook bezwaar heeft gemaakt. Dit verzoek kunt u indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht (onder vermelding van bodemzaken of voorlopige voorzieningen) Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Ingekomen aanvragen om vergunning/meldingen

Aanvragen omgevingsvergunning

- Eierlanden 14, vervangen van houten kozijnen voor kunststof in de voorgevel van de woning (ontvangen:
13-03-2019);