Afbeelding

Daarnaast is zij sinds 1995 hoofdleidster van onder andere de telefooncirkel regio Gooi en Vechtstreek van het Rode Kruis.

Over de heer Hansman

De heer Hansman is sinds 1999 coördinator van het vrijwilligerswerk in Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg in Oosterbeek. De Herberg biedt een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding aan mensen die tijdelijk afstand willen nemen van hun woon/werksituatie.

Kent u iemand die een Koninklijke onder scheiding verdient?

Kent u een inwoner van Huizen die zich al jaren belangeloos inzet voor de samenleving? Misschien komt deze persoon wel in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiding. Iemand moet zich in ieder geval langdurig (15 jaar of langer), belangeloos (vrijwillig) en intensief inzetten voor een goede zaak.

Lange procedure

De aanvraagprocedure voor een Koninklijke onderscheiding is lang. Wilt u iemand voordragen voor een lintje op 24 april 2020? Dan kunt u nu een voorstel indienen tot 1 juli 2019. Aanvragen die daarna binnenkomen, worden meegenomen voor 2021.

Meer informatie

Wilt u iemand in aanmerking laten komen? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bert Bannink via tel. (035) 528 14 29 of mail naar a.bannink@huizen.nl. Op huizen.nl/onderscheiding vindt u alle informatie over het aanvragen van een onderscheiding.

Wandel Challenge

Er zijn vele redenen te bedenken om niet te gaan bewegen. De Wandel Challenge Huizen geeft u redenen om dat juist wél te doen. Weten wat die redenen zijn? Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 6 mei 2019!

Het wandelen start woensdagavond 15 mei. De Challenge is geschikt voor mensen die willen werken aan een gezondere leefstijl, ook als zij diabetes, COPD, hart- en vaatziekte of overgewicht hebben. U kunt meer lezen over de Wandel Challenge Huizen op onze website: nationale
diabeteschallenge.nl/wandelchallengehuizen.

De informatiebijeenkomst is op maandag 6 mei om 19.30 uur in Wijkcentrum 't Vûronger, Schoolstraat 6 in Huizen. Iedereen is welkom! De Wandel Challenge is een initiatief van: Bas van de Goor Foundation, Sportief Huizen en Versa Welzijn.


Gratis jeugdlidmaatschap bibliotheek Huizen