Agenda


Gemeenteraad
6 juni – raadsvergadering (start 19.30 uur)

Commissie- en raadsvergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op gemeenteraadhuizen.nl.


Huizen bereikbaar


- Melkweg tussen Eemlandweg en Valkenaarstraat: vernieuwen riolering en openbare ruimte. De Melkweg tussen de Eemlandweg en Valkenaarstraat is t/m 28 juni afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt door middel van bebording omgeleid.

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar.

Vacatures


- Trainee consulent B - WMO
- Lid voor kamer sociale zaken

Kijk voor meer informatie op huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Gemeentehuis dicht Tweede Pinksterdag

Het gemeentehuis en de werf zijn gesloten op:
- Maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag)

De overige werkdagen zijn wij u graag van dienst.

Afvalinzameling door
Pinksteren gewijzigd

Op Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) is de GAD gesloten en worden er geen afval en grondstoffen ingezameld. Dit vindt plaats op dinsdag 11 juni. Het geldt voor alle containers aan huis, de huisvuilzakken en de boven- en ondergrondse verzamelcontainers.

Op dinsdag 11 juni werken de inzamelmedewerkers langer door, omdat er in meer wijken wordt gereden. Dit kan wel tot 21.00 uur duren. Wilt u ervoor zorgen dat uw afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op de ochtend van de ophaaldag om 07.30 uur aan de weg staat? Op deze extra ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde minicontainers.

Nieuwe openingstijden Advies- & Informatiepunt

Vanaf 15 juni wijzigen de openingstijden van het Advies- & Informatiepunt (voor Maatschappelijke Zaken) in Huizen en Eemnes. Hier kunt u terecht voor vragen over zorg en welzijn, werk en inkomen, en jeugd(hulp).

Lees verder in de volgende kolom...