Afbeelding

Onderstaand vindt u de nieuwe openingstijden: - Dinsdagochtend 09.00 tot 11.00 uur, locatie Huizen, Graaf Wichman 10. - Donderdagochtend 09.00 tot 11.00 uur, locatie Eemnes, Zuidersingel.

De gemeente Laren, Blaricum, Eemnes en Huizen werken samen binnen de afdeling Maatschappelijke Zaken HBEL. Bekijk alle informatie over de inloopochtenden via
adviesinformatie.nl > Contact & openingstijden.

Reageren op
eindconcept Kustvisie

Na een aantal themabijeenkomsten over kust en haven is op 27 mei is het concept van de kustvisie gepresenteerd aan alle participanten. De kustvisie gaat nu ook de inspraak in. Iedereen heeft dan de gelegenheid om te reageren.

Reacties

Tot en met dinsdag 18 juni kunt u reageren op het eindconcept van de kustvisie. Dit kunt u doen door een mail met als onderwerp 'reactie kustvisie' aan kustvisie@huizen.nl te sturen of per post aan Gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA, Huizen.

Vervolg

De reacties tot en met 18 juni worden meegenomen in de presentatie aan de commissie Fysiek Domein op 26 juni. Daarna worden alle reacties gebundeld en samen met de input van de commissie Fysiek Domein gebruikt voor het opstellen van een einddocument voor de kustvisie. Dit einddocument wordt na de zomervakantie ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad.

Koninklijke
Onderscheiding

Kent u een inwoner van Huizen die zich al jaren belangeloos inzet voor de samenleving? Misschien komt deze persoon wel in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding. Iemand moet zich in ieder geval langdurig (15 jaar of langer), belangeloos (vrijwillig) en intensief inzetten voor een goede zaak.

Lange procedure

De aanvraagprocedure voor een Koninklijke onderscheiding is lang. Wilt u iemand voordragen voor een lintje op 24 april 2020? Dan kunt u nu een voorstel indienen tot 1 juli 2019. Aanvragen die daarna binnenkomen, worden meegenomen voor 2021.

Meer informatie

Wilt u iemand in aanmerking laten komen? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bert Bannink via tel. (035) 528 14 29 of mail naar a.bannink@huizen.nl. Op huizen.nl/onderscheiding vindt u alle informatie over het aanvragen van een onderscheiding.