Landelijke campagne 'Kom uit je schuld'

De landelijke campagne 'Kom uit je schuld' is van start gegaan. Veel Nederlanders hebben geldproblemen. En die problemen worden vaak ernstig omdat we gemiddeld 5 jaar wachten met hulp zoeken. In die 5 jaar wordt het oorspronkelijke bedrag ruim 10 keer zo hoog en dat is zonde.

Het is belangrijk dat mensen zo snel mogelijk hulp krijgen bij hun geldzorgen. De eerste stap naar een oplossing? Eerlijk zijn over de situatie en er met iemand over praten. Iemand die zij vertrouwen. Want zo kan iemand met geldproblemen in contact komen met de juiste instanties. Maar dit vraagt om moed en lef.

Jij kunt daarbij helpen

Ken jij mensen die mogelijk geldzorgen hebben? Of heb je zelf geldzorgen? Praat erover. 'Kom jij eruit?' is een eenvoudige vraag, waarmee je het gesprek kunt beginnen. Kijk op komuitjeschuld.nl voor verhalen en gesprekstips.

Openbare bekendma..


Beschikking ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

De onderstaande personen blijken niet meer te wonen op het adres waar zij volgens de Wet BRP staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 2.21 en 2.22 Wet BRP besloten is tot uitschrijving met als reden: verblijfplaats onbekend of naar een specifiek land.
Het betreft de volgende personen:

Naam                Geboren        Uitschrijving
Z. Ye Su                08-08-1965        16-05-2019
A. Zaim Chihab        12-12-1993        14-05-2019        
De verblijfplaats is bij deze personen onbekend.                         

Bezwaarschrift

Binnen zes weken na publicatie kunt u (belanghebbende) op grond van artikel 7.1 van de Algemene Wet bestuursrecht, een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank (sector bestuursrecht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook bezwaar heeft gemaakt. Dit verzoek kunt u indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht (onder vermelding van bodemzaken of voorlopige voorzieningen), Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Verkeersbesluit Oostermeent-Oost

Het instellen van een verkeersbesluit voor het voetgangersgebied Oostermeent-Oost. Het besluit houdt in: fietsen toegestaan, snorfietsen niet toegestaan.

Inzage en reageren

Het bovengenoemde verkeersbesluit ligt ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis. Meer informatie over inzage en reageren op dit besluit vindt u op de volgende pagina onder de kopjes 'Bezwaar' en 'Inzage stukken'.