Afbeelding

Agenda


Gemeenteraad
27 juni - commissievergadering Algemeen Bestuur en Middelen (start 20.00 uur)

Commissievergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op gemeenteraadhuizen.nl.


Huizen bereikbaar


- Melkweg tussen Eemlandweg en Valkenaarstraat: vernieuwen riolering en openbare ruimte. De Melkweg tussen de Eemlandweg en Valkenaarstraat is t/m 28 juni afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt door middel van bebording omgeleid.

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar.

Vacatures


- Stadsmanager

Kijk voor meer informatie op huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle
vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.

Openbare bekendma...


Voornemen ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

Als u gaat verhuizen naar een ander adres dient u dit door te geven aan de gemeente waar u woont. Als dit niet gebeurt, dan start de gemeente een adresonderzoek op. Als daarop geen reactie komt, dan kan het besluit volgen om iemand uit te schrijven uit de Basisregistratie personen (BRP). Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als we de bekendmaking niet per post kunnen versturen. Het betreft de volgende persoon:

Naam                        Geboren        Adres
Abdisalam Said Iltireh        07-08-1991        Eeshof 9

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft, neem dan contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail gemeente@huizen.nl. Indien wij binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen,
schrijven wij de bovenstaande persoon uit.