Afbeelding

Agenda

Op 10, 11 en 12 september zijn de eerstvolgende
commissievergaderingen.

Commissievergaderingen zijn openbaar, starten om 20.00 uur en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op www.gemeenteraadhuizen.nl.


Vacatures

Gemeente Huizen is op zoek naar de volgende nieuwe collega's:
• Senior beleidsmedewerker/projectleider maatschappelijk vastgoed
• Consulent A - Schuldhulpverlening
• Consulent B - Participatie – trainee
• Consulent B - WMO - trainee
• Organisatieadviseur
U vindt de vacatures op www.huizen.nl/vacatures. Kijk ook eens op www.werkenvoorgooivechteem.nl, daar staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.

Huizen bereikbaar

• Kronenburgerstraat tussen de Valkenaarstraat en de
E. Ludenstraat/Vijfhoekstraat, vervangen bestrating.
19 augustus t/m 13 september.

Meer informatie over de wegwerkzaamheden kunt u vinden op www.huizen.nl/huizenbereikbaar.


Concept-sportnota in commissie Sociaal Domein

Dinsdagavond 10 september bespreekt de raadscommissie Sociaal Domein de concept-sportnota 'Sport verenigt Huizen' 2019 – 2025. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De vergadering start om 20:00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Huizen (Graaf Wichman 10).

In de sportnota beschrijft het college van burgemeester en wethouders voor de komende 6 jaar de visie en doelstellingen op het gebied van sport en bewegen in Huizen en op welke wijze zij die willen behalen.

Voor meer informatie en de concept-sportnota kijkt u op www.gemeenteraadhuizen.nl. U kunt gebruik maken van het spreekrecht (maximaal 5 minuten). Aanmelden kan tot en met 9 september 2019. Per mail via s.hooftvanhuysduynen@huizen.nl of per telefoon:
(035) 528 12 67.