Afbeelding

Actualisatie gemeentegids 2020

In januari 2020 komt de nieuwe gemeentegids uit. Akse Media voert het maken van de nieuwe gids uit in opdracht van de gemeente Huizen. Komende week, vanaf 16
september, start Akse Media met het actualiseren van alle
adressen in de gids.

Staat uw bedrijf of instelling in de gids?
Als er een e-mailadres staat vermeld, benadert Akse Media u per e-mail. Overige bedrijven en instellingen worden de komende periode telefonisch benaderd.

Staat uw bedrijf on instelling niet in de gids?
Als u dit wilt, kunt u zich aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte van de gids. Dit gebeurt niet automatisch. U kunt uw bedrijf tot en met 3 oktober 2019 aanmelden voor vermelding in de gids.

Contact
Voor aanpassingen en/ of aanmeldingen kunt u ook zelf op de volgende manieren reageren: Per e-mail:
redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Huizen), telefonisch: (022) 367 30 10 (redactie Akse Media) of
schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Huizen)
Postbus 6033, 1780KA Den Helder.

Werken aan jezelf met Zicht op Bewegen



Buurtsportcoach
Joop van Kooij


"Sport is goed voor je. In heel veel opzichten. Als je lekker in je vel zit, dan ben je op alle fronten actiever." Dat zegt buurtsportcoach Joop van Kooij, die deze week is gestart met een nieuwe ronde van het bewegingsprogramma Zicht op Bewegen.

Zicht op Bewegen is onderdeel van Zicht op Werk, waarbij deelnemers door zichzelf te ontwikkelen toewerken naar werk. Sport maakt je vitaler en dat helpt bij alles.

Buurtsportcoach Joop van Kooij gaat de komende periode aan de slag met een groep van circa negen mensen. "Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen. Integendeel, deelnemers sporten op hun eigen niveau. Wel vragen we inzet en betrokkenheid", aldus Joop.

Cursussen voor
(aanstaande) ouders

De komende maanden organiseert Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek verschillende workshops en cursussen voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot 4 maanden.

Voor aanstaande ouders:
• Contact met je baby: Wat ervaart de baby nu al in je buik? Hoe communiceer je straks na de geboorte met je kind? Wat zijn signalen en hoe reageer je daarop? In de