Afbeelding
De winnende foto van vorig jaar, Roy Tanck

- Jan van Galenstraat 19, plaatsen van een dakkapel en een erker aan de voorzijde (verzonden: 17-09-2019); - Mozartlaan 8, plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning (verzonden: 17-09-2019)

Ontwerpbesluit aanwijzen gemeentelijk monument

Het college van burgemeester en wethouders van Huizen zijn voornemens, gelet op
artikel 3, eerste lid van de Erfgoedverordening gemeente Huizen 2011 en de reden gevende omschrijving, om het volgende object aan te wijzen als gemeentelijk monument:

- Boslaan 7 kadastraal bekend HZN00B7053

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 20 september tot en met 31 oktober 2019 voor iedereen ter inzage bij het Klantcontactpunt van het gemeentehuis.

Gedurende voornoemde inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen over het
ontwerpbesluit. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het college van
burgemeester en wethouders, Postbus 5, 1270 AA Huizen. Indien gewenst kunt u in een
gesprek uw zienswijze mondeling toelichten. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer H. Jongsma via telefoonnummer 035 52 81 505.
Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt, dat na goedkeuring door de
indienende partij als formele zienswijze zal worden behandeld.

De ontvangen reacties worden betrokken bij de besluitvorming over de vaststelling van het aanwijzingsbesluit door het college.

Collecte

Landelijke organisaties collecteren in de regel volgens een vast rooster. Dit collecterooster vindt u op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving (www.cbf.nl).

Bezwaar

De besluiten met bijbehorende stukken zijn vanaf de dag na deze publicatie in te zien. Als u door een of meerdere van bovengenoemde besluiten rechtstreeks in uw belang bent getroffen, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Huizen, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Het bezwaarschrift bevat: ondertekening, naam en adres van de indiener, een dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan. Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de inwerkingtreding van een omgevingsvergunning. In geval van spoed kan - naast het indienen van een bezwaarschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. De omgevingsvergunning treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank. Adres: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht Postbus 16005 3500 DA Utrecht.

Inzage stukken

De hiervoor genoemde ontwerpbesluiten, vergunningen, weigeringen e.d. kunt u inzien bij het Klantcontactpunt van het gemeentehuis. Aanvragen en meldingen zijn in te zien bij het Omgevingsloket. U vindt alle contactgegevens in het colofon op deze pagina en op www.huizen.nl.

Fotowedstrijd gemeentegids

U kunt uw foto voor de fotowedstrijd nog insturen tot en met zondag 22 september.
Hoe doet u mee? Maak een mooie digitale foto van Huizen. De afbeelding moet herkenbaar Huizen zijn, of u omschrijft waar de foto is gemaakt.Stuur de foto per e-mail in origineel
formaat (minimaal 1 mb of 300 dpi) in JPG of JPEG naar communicatie@huizen.nl. Kijk voor alle info op www.huizen.nl, zoekwoord 'fotowedstrijd'. Rechts ziet u de winnende foto van vorig jaar!

De drie winnende foto's worden beloond met een waardebon. De eerste plaats krijgt een waardebon van €75,-, de tweede plaats een waardebon van €50,- en de derde plaats een waardebon van €25,-.