Agenda


Op 15, 16 en 17 oktober zijn de eerstvolgende commissievergaderingen. Commissievergaderingen zijn openbaar, starten om 20.00 uur en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op
www.gemeenteraadhuizen.nl.

Week tegen Eenzaamheid

Van 1 tot en met 8 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Ook Huizen doet mee. Een groot aantal organisaties zet de deur open voor nieuwe bezoekers. Bent u al een tijdje niet onder de mensen geweest? Dan is dit het moment om de deur weer eens uit te gaan!

Meer informatie en het uitgebreide programma vindt u in de 'Onder de Mensen'-krant. Deze krant kunt u downloaden op www.onderdemensenhuizen.nl.

Huizen bereikbaar

Er zijn momenteel geen wegwerkzaamheden.


Scheidingsstations GAD sluiten eerder op donderdag 10 oktober

Bij hoge uitzondering sluit de GAD op donderdag 10 oktober om 15.30 uur de deuren in het kader van een personeelsbijeenkomst. Dit houdt in dat de scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp een uur eerder dichtgaan dan normaal. Inwoners kunnen 10 oktober hun groot huishoudelijk afval kwijt van 8.30 tot 15.30 uur.

Vacatures


De gemeente Huizen heeft momenteel geen vacatures.


JOB-festival 'Op weg naar werk'

Stichting ReconnAct HBEL organiseert zaterdag 5 oktober van 12.30 tot 17.00 uur in winkelcentrum Oostermeent een JOB-festival met als thema 'OP WEG NAAR WERK'. Het wordt een bruisend festival voor werkzoekenden, jobmaatjes, bedrijven, organisaties en inwoners van Huizen. Werkzoekenden kunnen hier één of meer gratis workshops volgen, tips krijgen, werkgevers spreken en passende vacatures vinden. Toegang is gratis!

Bea Kuijs, TEDx spreker en presentator van NH Gooi, is de dagvoorzitter. Wethouder Bert Rebel zal het festival openen. Janny Bakker, voorzitter bestuur MOVISIE spreekt over het belang van (job)maatjes, Erik-Peter Vermaat is keynote speaker en vertelt over de toekomst van (nieuw) werk, trends en robotisering, Marian Connotte deelt namens ReconnAct HBEL resultaten van jobmaatjesproject. En Vocal Group Brightvoizz sluit het JOB-festival af met een optreden. Meer informatie is te vinden op
https://stichtingreconnact.nl/hbel/.

Positief opvoeden voor
gescheiden ouders

Jeugd en Gezin organiseert de cursus Positief Opvoeden, speciaal voor ouders die een scheiding achter de rug hebben. De cursus begint in november en vindt plaats in Hilversum. Meer informatie en aanmelden: www.jggv.nl (bij cursussen).