Agenda

Op 15, 16 en 17 oktober zijn de eerstvolgende commissievergaderingen.

Commissievergaderingen zijn openbaar, starten om 20.00 uur en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op www.gemeenteraadhuizen.nl.


Huizen bereikbaar

Er zijn momenteel geen wegwerkzaamheden of afsluitingen. Meer informatie over de wegwerkzaamheden kunt u vinden op www.huizen.nl/huizenbereikbaar.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Vacatures van de gemeente Huizen staan op www.huizen.nl/vacatures. Kijk eens op www.werkenvoorgooivechteem.nl, daar staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Adviesraad sociaal
domein Huizen Blaricum Eemnes Laren

De Adviesraad Sociaal Domein HBEL is ingesteld door de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. Het doel is eraan bijdragen dat elke inwoner uit Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes zo goed mogelijk mee kan doen in de
samenleving. De raad adviseert de colleges gevraagd en ongevraagd over beleid op het terrein van de Wet
Maatschappelijke Ondersteuning, de Jeugdwet en de Participatiewet en over de manier waarop deze wetten binnen de vier gemeenten worden uitgevoerd. De adviezen gaan niet over bezwaren, klachten of zaken van individuele personen.

Voor en door inwoners
De Adviesraad bestaat uit inwoners uit de vier gemeenten die op vrijwillige basis deelnemen. Zij hebben allemaal kennis en/of ervaring op het terrein van zorg en ondersteuning. De Adviesraad bestaat uit een onafhankelijke voorzitter en 12 leden. Als u als inwoner een onderwerp heeft waar de Adviesraad aandacht aan zou moeten besteden, neem dan contact met op via info@adviesraadsociaaldomeinHBEL.nl of kijk op de website:
www.adviesraadsociaaldomeinHBEL.nl.

Onderzoek 'Waar staat je gemeente'

De afgelopen periode zijn ruim 2000 inwoners per post benaderd om deel te nemen aan het onderzoek 'Waar staat je gemeente'. Dit onderzoek is eerder in 2016 uitgevoerd en is bedoeld om in kaart te brengen hoe inwoners het wonen in Huizen ervaren en wat er nodig en mogelijk is om de leefbaarheid en de dienstverlening van de gemeente verder te verbeteren.

Heeft u de vragenlijst ontvangen, maar nog niet
gereageerd? Zou u dit dan alsnog willen doen? Heeft u geen post ontvangen, maar wilt u wel deelnemen aan het onderzoek? Dat kan via de volgende link: www.r2e.nl/onderzoekhuizen. Deze week versturen we reminders aan mensen die de vragenlijst nog niet hebben teruggestuurd.