Afbeelding

Openbare bekendmakingen


Wijziging mandatering in verband met actualisering

Het college van burgemeester en wethouders van Huizen maakt bekend, dat bij besluit van 6 september de uitvoering van de bevoegdheden van het college voor de afdelingen Maatschappelijk Beleid en Maatschappelijke Ondersteuning is gewijzigd. Dit is conform de ter inzage gelegde mandaatoverzichten (inclusief machtigingen en volmachten).

In relatie hiermee is bij besluit van 22 oktober aan medewerkers van deze afdelingen ondermandaat verleend voor aan de directie gemandateerde bevoegdheden voor de uitvoering van privaatrechtelijke en publiekrechtelijke bevoegdheden op het werkterrein van deze afdelingen.

Deze besluiten liggen ter inzage bij het klantcontactpunt in het gemeentehuis en treden in werking op de dag na publicatie.

Ingekomen aanvragen om vergunning/ meldingen

Aanvragen omgevingsvergunning
- Meerpaal 18, plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning(ontvangen: 08-10-2019);


Installatie nieuwe
burgemeester
Niek Meijer

Het gemeentebestuur van Huizen nodigt u van harte uit om op woensdag 13 november om 19.30 uur aanwezig te zijn bij de installatie van Niek Meijer als burgemeester van de gemeente Huizen.

De installatie vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Graaf Wichman 10 in Huizen. Tijdens de buitengewone raadsvergadering wordt de heer Meijer beëdigd door de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland, de heer Arthur van Dijk. Na afloop van de beëdiging is er gelegenheid om Niek Meijer en zijn echtgenote Janny te feliciteren.