Afbeelding

Besluit aanwijzen gemeentelijk monument

(Uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Het college van burgemeester en wethouders van Huizen heeft besloten, gelet op artikel 3 eerste lid van de Erfgoedverordening gemeente Huizen 2011 en de cultuurhistorische
verkenning met waarde stelling, om aan te wijzen als gemeentelijk monument:
• Boslaan 7 kadastraal bekend HZN00B7053

De beroepstermijn start op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Binnen deze termijn kan beroep worden ingesteld door:
- belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;
- adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;
- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te
hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit en
- belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het
besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

Het besluit treedt in werking na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de inwerkingtreding van het besluit. In geval van spoed kan - naast het indienen van een beroepschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Wel geldt dan nog steeds de voorbescherming als gemeentelijk monument.

Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening moeten binnen de
beroepstermijn worden ingediend bij de rechtbank. Adres: Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005 3500 DA Utrecht.

Voornemen ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

Als u gaat verhuizen naar een ander adres dient u dit door te geven aan de gemeente waar u woont. Als dit niet gebeurt, dan start de gemeente een adresonderzoek op. Als daarop geen reactie komt, dan kan het besluit volgen om iemand uit te schrijven uit de Basisregistratie personen (BRP).

Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als we de bekendmaking niet per post kunnen versturen. Het betreft de volgende personen:
Naam                Geboortedatum                Adres
C. El Ammari        01-09-1988                Kostmand 43
S. Allahbakhshi        07-09-1990                Schokker 66
V.T. Kuzev        22-08-1979                Keizer Otto 3

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan
contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail gemeente@huizen.nl. Indien wij
binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit.

Collecte

Landelijke organisaties collecteren in de regel volgens een vast rooster. Dit vindt u op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving (www.cbf.nl).

Bezwaar en inzage stukken

De besluiten met bijbehorende stukken zijn vanaf de dag na deze publicatie in te zien. Als u door een of meerdere van deze besluiten rechtstreeks in uw belang bent getroffen, kunt u binnen zes weken na de verzenddatum een bezwaarschrift conform de Algemene wet bestuursrecht indienen. Het bezwaarschrift richt u aan burgemeester en wethouders van Huizen, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Het bezwaarschrift bevat: ondertekening, naam en adres van de indiener, dagtekening en omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan. Het indienen van een
bezwaarschrift schorst niet de inwerkingtreding van een omgevingsvergunning. In geval van spoed kan - naast het indienen van een bezwaarschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. De omgevingsvergunning treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de
voorzieningenrechter van de rechtbank. Adres: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005 3500 DA Utrecht.

De hiervoor genoemde ontwerpbesluiten, vergunningen, weigeringen e.d. kunt u inzien bij het Klantcontactpunt van het gemeentehuis. Aanvragen en meldingen kunt u inzien bij het Omgevingsloket. U vindt alle contactgegevens in het colofon op deze pagina en op
www.huizen.nl.