Afbeelding

4 mei comité zoekt nieuwe leden

Algemeen

Het 4 mei comité Huizen zoekt op korte termijn enthousiaste leden die kunnen helpen bij de organisatie van de jaarlijkse dodenherdenking. Daarnaast is het comité op zoek naar een voorzitter.

Het 4 mei comité organiseert ieder jaar een indrukwekkende herdenking bij de twee Huizer oorlogsmonumenten. De afgelopen jaren nam het aantal belangstellenden toe. De jaarlijkse herdenking op 4 mei heeft zich ontwikkeld tot een ingetogen maar ook emotionele bijeenkomst met eigentijdse muziek, gedichten van kinderen, de ‘niet zo stille’ tocht, het ‘gezicht’ van een Huizer slachtoffer en een mooi interview over een actueel onderwerp door presentator Annemiek Schrijver.

Het 4 mei comité is klein en om de continuïteit te waarborgen zoekt het comité uitbreiding met een aantal allround vrijwilligers. Vindt u het leuk om in de archieven te duiken en te speuren naar de oorlogsgeschiedenis van ons dorp en haar inwoners? Heeft u zelf frisse nieuwe ideeën om de herdenking vorm te geven? Of heeft u meer talent voor regelen en organiseren? Maar vindt u het bovenal belangrijk en waardevol om een steentje bij de dragen aan deze jaarlijks terugkerende herdenking, dan bent u degene die het comité zoekt.

Uit de belangstellenden zal een voorzitter gekozen worden.

Wilt u zich opgeven, heeft u vragen of wilt u inlichtingen. Mail dan naar a.muller@huizen.nl met uw naam en contactgegevens.

Het comité kijkt ernaar uit om u te ontmoeten.

Afbeelding
Groot onderhoud A1/A27 in 4 weekenden Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Overhangend groen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Verkiezingen 6 juni 2024 Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Huizer Ondernemersevent Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen 25 apr, 09:00