Afbeelding

Bijeenkomst over verduurzaming VvE’s

Algemeen

Het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek (EDB) organiseert donderdag 11 april van 19.30 tot 21.30 uur een bijeenkomst over verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). De bijeenkomst vindt plaats in bibliotheek Huizen aan het Plein 2000 1.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen onder andere technisch adviseur Jan Nieuwveld en projectleider Herman Schotman hoe een VvE (technisch) verduurzaamd kan worden en welke begeleiding het EDB daarbij kan geven. Ook krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor subsidies en financiering. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst is bedoeld voor VvE-bestuurders, maar woningeigenaren en/of leden van technische commissies zijn ook van harte welkom. U kunt zich aanmelden via www.energiedienstenbedrijf.nl/vvehuizen.

Energiedienstenbedrijf

Het Energiedienstenbedrijf zet zich in om de verduurzaming van woningen en VvE’s te versnellen. Wij organiseren deze bijeenkomst speciaal voor VvE’s in de gemeente Huizen. Omdat VvE’s in de energietransitie een bijzondere plaats innemen, heeft het Energiedienstenbedrijf een speciale aanpak voor VvE’s ontwikkeld waarbij de begeleiding van de leden en het bestuur centraal staan. Kijk voor meer informatie op www.energiedienstenbedrijf.nl/jouw-vve.

Afbeelding
Groot onderhoud A1/A27 in 4 weekenden Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Overhangend groen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Verkiezingen 6 juni 2024 Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Huizer Ondernemersevent Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen 25 apr, 09:00