Afbeelding

Energiebesparende producten, gratis tot 80 euro

Algemeen

Ledlampen? Tochtstrips? Een energiebespaarbox? Dit soort energiebesparende producten kunt u eenmalig gratis krijgen, tot een maximum van 80 euro. U koopt ze online via het Duurzaam Bouwloket of bij een lokale ondernemer.

Hoe kan ik meedoen?
Het doel van de actie is energie besparen. U kunt dus alleen kiezen voor producten waar u energie mee kunt besparen. De volledige lijst vindt u op www.huizen.nl/subsidie-eenvoudige-energiemaatregelen. U moet wel in Huizen wonen en een huur- of koopwoning hebben.

Tot wanneer kan ik meedoen?
De regeling loopt tot en met 31 juli 2022. Let op! Het budget is beperkt. Op is op. Driekwart van het budget is bestemd voor huurders. Een kwart van het budget is voor
woningeigenaren, omdat zij vorig jaar al van de actie gebruik konden maken.

Hoe vaak kan ik meedoen?
U mag per woning maar één keer gebruik maken van de regeling. Als u vorig jaar al van deze actie gebruik heeft gemaakt, mag u nu niet weer meedoen. Om dit te controleren vragen wij om uw gegevens zoals naam en adres.

Wat moet ik doen?
Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/rrew-huizen. U kunt een kijkje nemen in de webshop of een bon indienen als u zelf de producten hebt gekocht. Let op. Als u een bon indient, kan dit alleen bij een bedrag van minimaal 80 euro.

Voor meer informatie gaat u naar: www.huizen.nl/subsidie-eenvoudige-energiemaatregelen.

Afbeelding
Groot onderhoud A1/A27 in 4 weekenden Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Overhangend groen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Verkiezingen 6 juni 2024 Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Huizer Ondernemersevent Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen 25 apr, 09:00