Afbeelding

Doet u mee met de onderwijsenquête?

do 26 aug 2021, 07:00 Algemeen

In de Regio Gooi en Vechtstreek werken scholen en gemeenten samen om alle kinderen de best mogelijke kansen te bieden. Het is voor hen belangrijk om te weten wat er bij de ouders van deze kinderen leeft. 

Daarom hebben de gemeenten en het onderwijs samen een vragenlijst ontwikkeld, waarmee ze de mening van ouders en verzorgers vragen over allerlei onderwerpen gerelateerd aan het onderwijs. Zoals het onderwijsaanbod, de kwaliteit van de schoolgebouwen en het leerlingenvervoer, maar ook de gevolgen van de lockdown. Deze informatie geeft een goed beeld waar de komende tijd extra op ingezet kan worden.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het (onafhankelijke) onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy. Het invullen van de vragenlijst kan tot 5 september en duurt ongeveer 8 minuten. U kunt deelnemen via de webpagina: www.exploratio.nl/intake/aa/onderwijs2021.   

Het resultaat van het onderzoek wordt anoniem opgeleverd. Dit betekent dat informatie niet terug te herleiden is naar een individueel persoon. De gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en na verwerking direct vernietigd.

We hopen dat veel ouders / verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit Huizen de onderwijsenquête invullen. Heeft u vragen over de enquête? Neem dan contact op met Hans Hoekstra van Newcom Research & Consultancy via tel. (088) 770 46 00 of mail naar onderzoek@newcom.nl.