Afbeelding

Werkzaamheden oost-west as: 20 tot 31 maart

Algemeen

Vanwege het verplaatsen van de rotonde Bovenmaatweg in zuidelijke richting wordt ook de onderliggende lagedruk gasleiding verplaatst. De werkzaamheden zijn van 20 tot 31 maart gepland op Maasland, Bovenmaatweg en Amstenrade. Tijdens de werkzaamheden zijn diverse voetpaden, fietspaden en rijbanen tijdelijk niet bereikbaar. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Wat merkt u hier van? Maasland t.h.v. nummer 1
Doorgaand autoverkeer is gestremd. Bestemmingsverkeer wordt met borden via Rijnland-Aristoteleslaan en Maasland- Waterland omgeleid. De 23 parkeerplaatsen zijn tijdelijk uit gebruik. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.

Bovenmaatweg tussen Aristoteleslaan en Amstenrade
Doorgaand fietspad Bovenmaatweg is gestremd. Fietsers worden omgeleid. De woningen aan Groeneveld blijven met de auto bereikbaar en de parkeerplaatsen blijven in gebruik.

Amstenrade t.h.v. nummer 21- 43
Doorgaand autoverkeer is gestremd. Bestemmingsverkeer wordt met borden via Brederode-Eeshof omgeleid. De 12 parkeerplaatsen zijn uit gebruik. Fietsers en voetgangers kunnen te voet langs de werkzaamheden.

Houdt u voor de exacte informatie de omleidingsborden en de BouwApp in de gaten. Lees meer over de uitvoering; Bouwapp ‘Oost-west as Huizen’. Mail voor vragen uitvoering met Omgevingsmanager BAM Mara Oldeweldt: owahuizen@bam.com. Spreekuur: iedere donderdag van 11.00 tot 13.00 uur op de Huizermaatweg 9 in Huizen.

Afbeelding
Groot onderhoud A1/A27 in 4 weekenden Algemeen gisteren
Afbeelding
Overhangend groen Algemeen gisteren
Afbeelding
Verkiezingen 6 juni 2024 Algemeen gisteren
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen gisteren
Afbeelding
Huizer Ondernemersevent Algemeen gisteren
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen gisteren