Afbeelding

HuizenDuurzaam zoekt een organisator en energiecoaches

Algemeen

De lokale energiecoöperatie HuizenDuurzaam speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van bewoners en bedrijven bij het verduurzamen van hun huis of onderneming. En daar kan HuizenDuurzaam altijd hulp bij gebruiken, want de energiecoöperatie groeit hard. HuizenDuurzaam is op zoek naar een organisator evenementen en energiecoaches.

Organisator evenementen
Organiseer en regelt u graag? Vindt u het leuk om bijeenkomsten soepel te laten verlopen? HuizenDuurzaam zoekt een aanpakker, een goed georganiseerd bezig ‘baasje’ voor evenementen zoals wijkbijeenkomsten, informatieavonden en campagnes voor onder meer collectieve inkoopacties. Ook mensen die het leuk vinden om af en toe zelf een actie te bedenken en te realiseren zijn van harte welkom.

Energiecoach
Bent u een beetje technisch, werkt u graag samen met anderen en heeft u minimaal een dagdeel per week tijd om te helpen? Word energiecoach bij HuizenDuurzaam! Een energiecoach helpt bewoners en/of bedrijven met het besparen van energie en verduurzamen door concrete informatie zonder commerciële belang te geven. U krijgt een opleiding en een vrijwilligersvergoeding.

Op www.huizenduurzaam.nl staan meer profielen. Stuur bij interesse of voor meer informatie een email naar: info@huizenduurzaam.nl.

Afbeelding
Groot onderhoud A1/A27 in 4 weekenden Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Overhangend groen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Verkiezingen 6 juni 2024 Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Huizer Ondernemersevent Algemeen 25 apr, 09:00
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen 25 apr, 09:00